GİRESUN / MERKEZ - Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

FERHAT ARSLAN - OKUL MÜDÜRÜ

1980 Yılında Dereli ilçesi Çal köüyünde doğdu. ilkokulu aynı köyde bitirdi. ortaokulu dereli ATATÜRK Ortaokulunda tamamladı. ortaöğretim için Trabzon ilinde Trabzon Lisesinde bitirdi. 2002 yılında Karadeniz Teknik Ünivesritesi Fatih Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü Zihin Engelliler Öğretmeniği lisans programının bitirdi. BURSA,ELAZIG illerinde özel eğitim öğretmenliği ve iadercilik yaptı. 2006 yılında geldiği Giresun özel Eğitim meslek Okulunda  Özel Eğitim Öğretmeni ve Müdür Yardımcısı olarak çalıştı.  Giresun Ünivesritesinde Eğitim Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. 2018 yılında Güre Özel Eğitim Uygulama okulu III.kademe müdürü olarak atandı. 5 yıl bu okulda müdürlük yaptıktan sonra 2023 yılında okulumuza okul Müdürü olarak atanan Ferhat ARSLAN ,halen okul müdürü olarak devam etmektedir.