GİRESUN / MERKEZ - Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Mrt

okulumuz Ek bahçe alanının dizaynı ile ilgili 21 mart orman haftası kapsamında okulumuzda gerçekleştirlen programa, sayin valimiz Mehmet Fatih SERDENGEÇTİ, Giresun milletvekili Ertugrul Gazi KONAL , Orman Bölge Müdürü Ahmet ULUKAN , İl Milli Eğitim Müdürü Ertugrul TOSUNOĞLU ,Daire amirleri öğrenciler ve veliler katıldı. törende okul bahçe alanına fidan dikimi gerçekleştirildi. çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödül takdimi yapıldı.

Mrt

okulumuz Vahçe alanları öğrencilerimizin etkinlik yapabilecekleri, oyun oynayackaları ve tarım yapabilecekleri şekilde Giresun Ormen Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlemektedir.

Şbt

Engelli kamu personeli 2024 yılı sınav müracatları başlamıştır. ilgi sınava müracat edecek olan kişilere okulumuzda yardımcı olunacaktır

Ock

okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerimizle dönem sonu etkinliği ile iligili kermes etkinliği düzenlendi.

Ock

Milli Eğitim Bakanlığı İnşaat ve Emlak Genel Müdürü Özcan DUMAN okulumuza ziyaret gerçekleştirdi.  Ziyarette Daire başkanları ve Milli Eğitim Müdürü Ertugrul TOSUNOĞLU ile  Milli Eğitim İdarecileri de ziayerette hazır bulundu. girişte mehter takımıynın konseriye okulumuza giren sayın DUMAN sınıfları ziyaret edip öğretemnlerle görüş alışverişinde bulunduktan sonra okulumuzdan ayrıl.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürümüz sayın Doc.Dr.Mustafa OTRAR ilimizi ve Okulumuzu Ziyaret etti. Ziarette il Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul TOSUNOĞLU ve Sube Müdürümüz İsmail BABÜR de katıldı. okulumuz hakkında bilgi alan Genel Müdürümüz sınıfları ziyaret eedip öğrenciler veliler ve öğretmenlerle sohbet etti. öğrencilerle yapılan etkinliğe katıldı. yapılan calışmalar ile ilgili okul idaresine, öğretmenlerine ve çalışanlarına tesekkür ederek okulumuzdan ayrıldı.

Kas

Kas

okulumuz Cumhuriyetin 100. yılı programı yerel basında yer aldı

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı etkimlikleri kapsamında okulumuzda öğrencilerimiz velilerimiz öğretmenlerimiz ile birlikte cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirdik.

Ekm

İlimiz Giresun Özel Eğitim uygulama Okulu I.ve II.kademe Öğretncileri ve Öğretmenleri Okulumuza cumhuriyetimizin 100. yılı etkinlikleri kapsamında ziayarette bulundular. okulumuz bahce alanı sınıfları gezen öğrenciler okulumuz oyun bahçesine eğlendiler

Ekm

Okulumuz psikolojik danışmanı Rüştü Delimehmet tarafından velilerimize Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisinin Tanıtımı konulu seminer gerçekleştirilerek 2023-2024 eğitin öğretim yılında gerçekleştirilecek olan rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri bilgilendirme yapıldı.

Ekm

okul Müdürümüz Ferhat ARSLAN 'ın daha önce görev yaptığı Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III.Kademe Öğretmenleri ve öğrencileri okulumuza ziayerete geldiler. okulumuzu gezen öğretmen ve öğrenciler yeni görevinde okul müdürümüze başarılar dilediler.