GİRESUN / MERKEZ - Ali Haydar Emiroğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Ekm

Okulumuz psikolojik danışmanı Rüştü Delimehmet tarafından velilerimize Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Servisinin Tanıtımı konulu seminer gerçekleştirilerek 2023-2024 eğitin öğretim yılında gerçekleştirilecek olan rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri bilgilendirme yapıldı.

Ekm

okul Müdürümüz Ferhat ARSLAN 'ın daha önce görev yaptığı Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III.Kademe Öğretmenleri ve öğrencileri okulumuza ziayerete geldiler. okulumuzu gezen öğretmen ve öğrenciler yeni görevinde okul müdürümüze başarılar dilediler.

Eyl

okulumuz öğretmenleri ile sene başı değerlendirme toplantsını okulumuz Öğretmenler Odasında gerçekleştirdik. okulumuza yeni başlayan Okul Müdürümüz Ferhat ARSLAN hem kendisine hemde yeni başlayan öğretmen arkadaşlara başarılar diledi.

Eyl

okul Müdürümüz Ferhat ARSLAN 'ın göreve başlamasıyla Güre özel Eğitim uygulama okulu III.kademe Müdürü Hulya KILINÇASLAN Müd Yrd.celal CÖMEZ ve öğretmenler hayırlı olsun Ziyaretinde bulundular

Eyl

okul Müdürümüz ferhat ARSLAN 'ın göreve başlamasıyla önceki okuldaki öğretmen arkadaşları hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Eyl

Güre Özel Eğitim Uygulama Okulu III.Kademe Müdürü iken yer değişikliği ile ağustos ayında okulumuz Müdürü olarak atanan FERHAT ARSLAN okulumuzdaki görevine başlamıştır.

Eyl

Okulumuzu yaptıran ilimiz iş adamlarından Talip EMİROĞLU Mütevelli heyeti başkanı olduğu kocaeli sağlık ve Teknoloji Üniversitesi rektörü ve mütevelli heyeti okulumuzu ziyarette bulundular. ziyarette il Mill,i eğitim müdürümüzü Ertuğrul Tosunoğlu şube Müdürümüz ismail babür de katıldı. okul çalışlanlarına ve milli eğitim camiasına teşekkür eden sayın emiroğlu böyle bir oul yaptımanın sevincini yaşadığını. belirtti. İl Müdürümüzü Ertugrul Tosunoğlu da katkılarından dolayı sayınEmiroğluna teşekkürlerini iletti. okul çalışmaları hakkında bilgi alan sayın TOSUNOĞLU yapılan çalışmalar için okul müdürü ve okul personeline teşekkür etti.